💣Σπιτικοί Λουκουμάδες με 2 υλικά!
♥️Χρόνος μαγειρέματος: περίπου 10 λεπτά⏰
|
Λουκουμάδες στο τηγάνι |
🍴Υλικά:
- 1 κουτάκι πορτοκαλάδα με ανθρακικό (330 ml)
- αλεύρι που φαρίναπ 330 γρ.
- ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
🍴Εκτέλεση:
- Σε ένα μπολ, αδειάζουμε την πορτοκαλάδα και το αλεύρι. Έπειτα ανακατεύουμε τα υλικά μας μέχρι να γίνει ένας χυλός (να μην είναι ούτε πολύ σφιχτός ούτε νερουλός)
- Σε ένα κατσαρολάκι ή σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει. Ρίχνουμε κουταλιά-κουταλιά τους λουκουμάδες στο τηγάνι. Τους αφήνουμε να τηγανιστούν μέχρι να αποκτήσουν ένα ξανθό χρώμα. Τους βγάζουμε με μία τρυπητή κουτάλα και τους τοποθετούμε σε μία πιατέλα με απορροφητικό χαρτί.
- Σερβίρουμε και γαρνίρουμε (π.χ. μέλι,κανέλα,σουσάμι,σοκολάτα κτλ) με ότι υλικό μας αρέσει!♡
|
Λουκουμάδες με ζάχαρη άχνη και κανέλα |
Καλή Επιτυχία!Καλή Όρεξη!!😋😊🙉🙊
Blogger
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου