Σας καλωσορίζουμε στο blog μας! Εδώ θα βρείτε τις αγαπημένες σας συνταγές από την ελληνική παραδοσιακή και σύγχρονη κουζίνα!

Λουκουμάδες με 2 υλικά!

💣Σπιτικοί Λουκουμάδες με 2 υλικά!


♥️Χρόνος μαγειρέματος: περίπου 10 λεπτά⏰



Λουκουμάδες στο τηγάνι


🍴Υλικά:

  • 1 κουτάκι πορτοκαλάδα με ανθρακικό (330 ml)
  • αλεύρι που φαρίναπ 330 γρ. 
  • ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

🍴Εκτέλεση:

  1.  Σε ένα μπολ, αδειάζουμε την πορτοκαλάδα και το αλεύρι. Έπειτα ανακατεύουμε τα υλικά μας μέχρι να γίνει ένας χυλός (να μην είναι ούτε πολύ σφιχτός ούτε νερουλός)
  2.  Σε ένα κατσαρολάκι ή σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει. Ρίχνουμε κουταλιά-κουταλιά τους λουκουμάδες στο τηγάνι. Τους αφήνουμε να τηγανιστούν μέχρι να αποκτήσουν ένα ξανθό χρώμα. Τους βγάζουμε με μία τρυπητή κουτάλα και τους τοποθετούμε σε μία πιατέλα με απορροφητικό χαρτί.
  3.  Σερβίρουμε και γαρνίρουμε (π.χ. μέλι,κανέλα,σουσάμι,σοκολάτα κτλ) με ότι υλικό μας αρέσει!♡

Λουκουμάδες με ζάχαρη άχνη και κανέλα




Καλή Επιτυχία!Καλή Όρεξη!!😋😊🙉🙊

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου