Τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι
1 κιλό γαύρος
1/3 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
2 σκελίδες σκόρδο
Αφού έχουμε καθαρίσει και πλύνει τον γαύρο τον στραγγίζουμε καλά. Σε ένα ταψάκι που έχουμε τοποθετούμε μία λαδόκολλα.
Βάζουμε τον γαύρο μας
Και προσθέτουμε τα μπαχαρικά μας το αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, ελαιόλαδο, χυμό λεμονιού και το σκόρδο σε φετούλες.
Τέλος βάζουμε στον φούρνο στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά..
τέλος....σερβίρουμε !
Μερικές χρήσιμες συμβουλές
Μπορούμε αντί για γαύρο να βάλουμε και σαρδέλα
Αν σας άρεσε η συνταγή μπορείτε να με βοηθήσετε με μια δωρεά της επιθυμία σας.
Ώστε να συνεχίσω με μεράκι αυτό που κάνω!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου