Σκορδαλιά με ψωμί
Σκορδαλιά με ψωμί (Greek Mama Cook Images) |
🍴Υλικά:
- 500 γρ. ψίχα από σταρένιο ψωμί
- 6 σκελίδες σκόρδο (πολτοποιημένες)
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 3 κουτ. σουπ. ξύδι
- αλάτι
🍴Εκτέλεση:
- Μουλιάζουμε το ψωμί μέχρι να μαλακώσει και έπειτα το στεγνώνουμε.
- Σε ένα multi, βάζουμε το ψωμί και τα σκόρδα(πολτοποιημένα), το ξύδι και το αλάτι και τα χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Ρίχνουμε σταδιακά το ελαιόλαδο και χτυπάμε μέχρι να ενωθούν τα υλικά μας.
- Σερβίρουμε! ♡
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου